gourmandises

French Gourmet's sortiment av choklad

I vårt sortiment hittar du kvalitetschoklad från flera välkända varumärken. Bonnat erbjuder chokladkakor som garanterat gjorts av kakao från ett och samma ursprung. I sortimentet finns choklad med kakao från bland annat Madagaskar och Haiti.
Bovettis choklad görs utan tillsatser som vegetabiliskt fett och sojalecitin. Choklad med havssalt, apelsin, samt pistage tillhör några av de mest populära smakerna.
Här finner du ett utdrag ur vårt sortiment. Kontakta oss för att få hela katalogen för återförsäljare.
Bovetti

Chokladhuset Bovetti öppnade sin första fabrik 1994 i Corrèze och man har sedan dess producerat högkvalitativa produkter som är välkända på marknaden. Kakaobönorna kommer från plantager i Ecuador, Ghana and Papua. Chokladen görs sedan av rent kakaosmör utan tillsatser som exempelvis vegetabiliskt fett och sojalecitin.

Learn more
Bonnat

Familjeföretaget Bonnat startade sin verksamhet 1884 i Voiron. De exklusiva chokladsorterna är noga utvalda av chokladmästaren Stéphane Bonnat. Bonnat var först med att införa det som kallas Grand Cru: chokladkakor som garanterat gjorts av kakao från ett och samma ursprung. Kakaon som används odlas bland annat i Ecuador, Madagaskar och Elfenbenskusten, vilka...

Learn more
être notre invité

För traditionen vidare

Bli återförsäljare
Catalogue produits

Bläddra i vår katalog

Anslut dig till nyhetsbrevet

Få inbjudningar, uppdateringar och bonuserbjudanden för shopping