- lästips om fransk mat.
Nedan finner du intressant litteratur som jag varmt vill rekommendera.
// Bosse Lindenbaum

Olivoljeguiden - Johan Blanche

Flos Olei 2012 - Guide om all världens oljor, utkommer varje år

Fransk matordbok - Mats Reidius

Fransk mat och dryck - Ulla Britta Persson

Mina smaker från Provence - Danyel Couet

French Odyssey - Rick Stein

Världens bästa ostar och vinerna därtill - Håkan Larsson / Vincent Lefèvre

Långkok - Jens Linder

Balthazar Cookbook - McNally, Nasr, Hanson
 
Choklad
Bonnat, Henriet, Bovetti. Prova kanderade apelsiner, rosépeppar, pistage, banan.
Delikatess/Kolonial
Här hittar du våra delikatess- och kolonialvaror, som kryddor från Avignon.
Ekologiska produkter
Här kan du se ett urval av våra ekologiska produkter från alla produktområden.
Knivar & tillbehör
Knivar och vinöppnare, ostronknivar & annat. Allt i högsta kvalitet.